Ons fokbeleid

Van tijd tot tijd hebben wij een nestje pupjes, dat in onze huiskamer wordt opgevoed. We genieten hier iedere keer weer met volle teugen van.
Zodra de pupjes oud genoeg zijn en het weer het toelaat mogen ze een paar uurtjes per dag in onze tuin spelen. Hier genieten ze overduidelijk van.
Onze pupjes zijn bekend met alle huiselijke geluiden, worden volop geknuffeld, hebben heel veel mensenhanden gezien/gevoeld en kinderen ontmoet alvorens zij vertrekken naar hun nieuwe baasje.
Ook proberen wij ze te wennen aan borstelen en maken een start met de zindelijkheidstraining.
De pupjes worden op deze wijze goed gesocialiseerd in één van de belangrijkste fasen van hun leven.

Onze pups worden afgegeven met een koopovereenkomst en krijgen een puppenpakket mee.
De pups worden 4 x ontwormd, worden officieel gechipt door de Raad van Beheer, hebben een EU paspoort, een stamboom met DNA profiel, hun eerste puppy enting en een gezondheidsverklaring.

De pups verlaten volgens de regels van de rasvereniging het nest. Zij moeten wel eerst gevaccineerd zijn. Mocht het voor de nieuwe eigenaar niet uitkomen om de pup met 8 weken op te halen dan mag de pup uiteraard langer blijven. Wij genieten dan nog even verder.

Voor ons is het belangrijk dat onze Nizinny’s gezond oud worden en een open, vrij en vrolijk karakter hebben.
Wij verzoeken de nieuwe eigenaren de pup het eerste jaar hoogwaardige puppenbrokken te voeren en daarna over te gaan op de volwassen brok. Zeker voor de eerste anderhalf jaar van het leven van een hond is compleet voer uiterst belangrijk omdat dan de spieren, botten etc. gevormd worden.

Uiteraard heeft iedere pupeigenaar de mogelijkheid om met zijn/haar gezin de pup regelmatig te bezoeken en mee te groeien met de pup totdat hij/zij met de nieuwe baas/bazin meegaat. Mede hierdoor zijn alle puppen uitstekend gesocialiseerd en dol op knuffelen. Wij geven daarom toekomstige baasjes de gelegenheid om, zodra de puppen oud genoeg zijn om bezoek te ontvangen, hun pupje te bezoeken.

Een persoonlijk kennismakingsgesprek behoort tot de procedure om in aanmerking te komen voor een pup uit onze kennel, want:

U bent op zoek naar een betrouwbare fokker en wij zijn op zoek naar een goed adres voor onze pups.

Voor ons is interesse in tentoonstellingen niet belangrijk.
Wat voor ons wel belangrijk is: heeft u voldoende tijd om uw speelse pup op te voeden en kunt u voor de toekomst een goed huis bieden.
Van onze kant uit bieden wij een levenslange begeleiding van uw Nizinny.

Spreekt bovenstaande u aan en heeft u interesse in een pup van ons, neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op:
Arnold van Dijken & Klaas Dijkslag: Tel: 0387502621 of 0648134394.
Uiteraard zijn wij ook per email bereikbaar : info@polski-zabawka-pluszowa.nl